Markiezen

Markiezen geven uw huis een unieke en verzorgde uitstraling. U heeft ze hoogstwaarschijnlijk wel eens zien hangen, deze kenmerkende klassieke zonneschermen met authentieke uitstraling. Door hun bijzondere vorm zorgen markiezen voor een stijlvolle verfraaiing voor zowel uw woning als een winkelpand. Markiezen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook heel functioneel. Dankzij de zijkanten biedt de markies uitstekende bescherming tegen zonnestralen van opzij.

De karakteristieke vorm zorgt voor extra stabiliteit, waardoor de wind minder vat op je zonwering heeft. Markiezen zijn door hun vorm ook niet gebonden aan rechte lijnen daardoor zijn ze ideaal voor ronde ramen. Voor elke situatie zijn er passende markiezen, zo kennen we het standaardmodel, het petmodel of de klapmarkies. De markiezen zijn te bedienen met een touw koordkikker, koordopwinder, oog- windwerk en elektrische bediening is ook mogelijk.

 

 

Standaardmodel                       Petmodel                               Klapmodel                                 

Waarom Aanhuiszonwering?

  • We zijn sterk in maatwerk.
  • We hebben ons als doel gesteld om samen met klanten een kwalitatief en langdurige relatie op te bouwen.
  • Ik wil schaduw is als enige in de regio CBW-erkend, een overkoepelende brancheorganisatie die klanten veel voordelen biedt.
  • We werken nauw samen met de beste en meest betrouwbare fabrikanten.
Maak nu een afspraak »